Home » Англиско-македонска книга со вицови 1 (English Macedonian Joke Book 1) by Jeremy Taylor
Англиско-македонска книга со вицови 1 (English Macedonian Joke Book 1) Jeremy Taylor

Англиско-македонска книга со вицови 1 (English Macedonian Joke Book 1)

Jeremy Taylor

Published July 7th 2015
ISBN :
ebook
Enter the sum

 About the Book 

Англиско-македонска книга со вицови 1 е одличен начин да си го подобрите англискиот..Како функционира?Виц: На секој страна имате виц на англиски. Вицовите се така избрани да не се премногу тешки и да немаат игри со зборови.Вокабулар: Ако вашиотMoreАнглиско-македонска книга со вицови 1 е одличен начин да си го подобрите англискиот..Како функционира?Виц: На секој страна имате виц на англиски. Вицовите се така избрани да не се премногу тешки и да немаат игри со зборови.Вокабулар: Ако вашиот англиски не е одличен, можете да го прочитате вокабуларот во сино пред да почнете да го читате и слушате вицот.Превод: Доколку сакате да проверите дали сте сфатиле има превод на наредната страница.Карикатури: Одлични карикатури ќе ви помогнат да го сфатите контекстот на вицот.Книгата се докажа како многу популарна помеѓу илјадници луѓе кои што имаат основно знаење на англискиот јазик – погледнете го примерокот и видете што мислите.